Modele de cercei din aur cu perle

Cerceii cu perle Naturale Pun in evidenta frumusetea oricarei femei. Cercei cu perle Albe, perle Negre, perle Roz, montati in Aur sau Argint, Cercei Lungi, Cercei Bussines, Cercei cu perle Rotunde, Bumb sau lacrima, o intreaga varietate de Cercei cu perle Naturale si Pietre semipretioase va STA la dispozitie. Avand o suprafata cu imperfectiuni aproape imperceptibile, cu un lustru incredibil, aceasta Pereche de cercei este somptuoasa fiind o bijuterie Care atrage toate privirile. Aceasta bijuterie este realizata DIN Aur de 14 Karaté si perle tahitiene mari, de 10 mm si calitatea B +. O Pereche de cercei de Aur si perle pretioase de Akoya, Rotunde, cu un Luciu deosebit si sclipiri de SIDEF deosemorsure, caracteristice perlelor de APA sarata. Perlele de Akoya sunt de 7-8 mm, calitatea AAA si sunt montate en Aur de 14 karaté. Bijuteria este un cadou superbe, élégant si pretios. . ✔ Noile modificari la: termeni si conditii, Politica de confidentialitate si politica de cookie-URI. . Bifand aceasta casuta Acceptati ca email-UL vostru o sa fie stocat in vederea primirii noilor noastre oferte. Pentru mai multe informatii Vezi politica de confidentialitate….. Produsele comercializate pe care le avem în STOC pot ajunge la dumneavoastra în cel mult 48 de Ore prin curier EXPRES en Romania si prin DHL in uniane Europeana, coletele fiind asigurate PE timpul livrarii.

Transportul en Roumanie este gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 Lei, sau contracost (25 lei) pentru comenzi cu valoarea mai mica de 500 Lei. Transportul in uniane Europeana este contracost (200 lei). Beneficiati gratuit de sprijinul nostru total prin indrumari, sugestii si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra. Va ne sa ne contactati prin telefon, chat sau direct in crochetmodèles noastre. Suntem constienti ca majoritatea clientilor cumpara produsele noastre pentru a le oferi cadou persoanelor Dragi. De aceea va oferim discretie maxima PE tot parcursul procesului de comanda. . Puteti alege modalitatea de Plata care va avantajeaza cel mai mult: Plata en ligne prin Card bancar, Plata en 6 taux prin carduri de cumparaturi (CREDITEUROPE, BRD, BANCA TRANSILVANIA, GARANTI BANK, ALPHA BANK), Plata prin OP/Transfer bancar sau Plata Cash la livrare . .

. Produsele comercializate beneficiaza de garantie interna sau Internationala aplicabila in afara Romaniei, daca aceasta este asigurata de catre furnizorul international Al produsului.

About the author: mcadmin